Home 5 Blogs 5 Bel Baby, Bel

Bel Baby, Bel

Bel Baby, Bel

Call Baby, Call

Het klinkt zo eenvoudig: u moet als Sales Representative contact zoeken met nieuwe klanten. Normaal gesproken kunt u op verschillende manieren contact leggen. U kunt beurzen bezoeken, naar netwerkevenementen gaan, bedrijven bezoeken, bellen, sociale media gebruiken, etc.

Maar wat uw aanpak ook is, u moet contact zoeken. In de huidige tijd zijn veel van de contactmogelijkheden helaas verdwenen. Zo zijn bijvoorbeeld alle evenementen geannuleerd. En het is bijna onmogelijk om een prospect te bezoeken.

Tijdens de crisis: Verkoop is dood

Het lijkt onmogelijk om in deze tijden contact op te nemen met potentiële klanten. De prille stadia van onze sales funnel waar we zo op bouwde is aan het verdwijnen? En iedereen weet dat dit grote gevolgen heeft voor het hele jaar. Dit verkoopjaar is verloren! Maar Is dat zo?

Veranderende tijden

Door de grote veranderingen in de samenleving in deze turbulente tijden zien we allemaal kleine en grote veranderingen. Mensen en bedrijven passen zich zeer snel aan in deze veranderende wereld. Thuis lesgeven, online winkelen, individuele sportactiviteiten, etc…. Mensen en bedrijven zijn bereid om naar andere oplossing te kijken om het beste uit de huidige situatie te halen.

Crisis Waardepropositie

Door na te denken over een Crisiswaardepropositie kunt u uw unieke waarde naar boven halen. En het planten in de zeer vruchtbare grond van verandering. Mensen en bedrijven staan open voor verandering. We weten dat dingen moeten veranderen omdat de oude manieren niet meer mogelijk zijn. We moeten veranderen om te overleven.

Als bedrijf of persoon kun je het verschil maken als je de onderstaanden twee dingen combineert om bedrijven te helpen:

  1. Crisis Waardepropositie
  2. Open voor verandering

Maar alles staat of valt met het maken van contact. Neem uw unieke aanbod en neem contact op. En het middel hiervoor is:

Telephone

Telefoon

Gebruik de “traditionele” mobiele telefoon of video-oproep om in contact te komen met uw publiek. Uw potentiële klant heeft tijd om naar een boeiend verhaal te luisteren. Met contact en een verhaal in perspectief van de klant kunt u dit Sales-jaar nog redden. En als straks deze crisis voorbij is dan zal uw nieuwe klant zich deze situatie herinneren. En verbindt u uw aanpak en oplossing met de overwinnendeverandering die ze hebben doorgevoerd.

Auteur: Tjarko Kwee

Tjarko is een zeer ervaren commercieel directeur die bij verschillende hosting- en cloudproviders heeft gewerkt. Hij is gedreven om recurring business mogelijk te maken, waarbij hij de resultaten bewaakt.

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met Thijs van Hofwegen, de oprichter van Force21.

Meer insights

Loading...