Services

Wat we doen

Jump to the next curve

Heb je het idee dat je harder kunt groeien? Dat je niet het maximale uit je bedrijf haalt? Wil je graag een stap zetten naar de volgende groei curve? Om een volgende stap te zetten zal je meer klanten moeten scoren. Maar hoe ga je dat doen?

Strategie

Met een duidelijke strategie voor de komende jaren wordt het realiseren van je ambitie eenvoudiger. Het geeft richting, duidelijkheid en drive.

Aan de hand van jouw ambitie formuleren we jouw groeistrategie. Wij helpen je met het stellen van de juiste commerciële doelen en aanpak.

strategie

Marketing

Hoe bereik je de juiste klant voor jouw diensten? Hoe vind je die klant en hoe zorg je ervoor dat hij met je in gesprek gaat? Met de juiste relevantie voor zijn business nodig je hem uit om met je in gesprek te gaan.

Wij zorgen ervoor dat nieuwe klanten jouw bedrijf leren kennen.

marketing

Portfolio

Een portfolio dat zichzelf verkoopt is een utopie. Maar hoe zorg je voor een portfolio dat is afgestemd op de behoefte van jouw klanten?

Wij helpen je met een portfolio dat een goede mix van winstgevendheid, technische innovatie en groeimogelijkheden voor je klant in zich heeft.

portfolio innovatie

Sales

Jouw IT-diensten bieden de klant zoveel voordelen, dat sales eenvoudig zou moeten zijn. Toch?  De werkelijkheid is meestal anders. Hoe zorg je dat jouw sales goed inspeelt op de behoeften van je klant?

Wij begeleiden verkoopteams om beter te worden in het aanbieden van klantgerichte oplossingen.

sales

Klanten:

Loading...