Force21 team

Een enthousiast team

Over Force21

We doen het graag net even anders. We onderscheiden ons door op een innovatieve en creatieve manier naar de markt te kijken. Onze denkwijze leidt tot unieke resultaten en nieuwe oplossingen voor onze klanten. Met ons ervaren team helpen we onze klanten hun doelen te bereiken en hun bedrijf te laten groeien.

Het Force21 team bestaat uit doorgewinterde marketeers, productontwikkelaars en succesvolle verkopers met jarenlange ervaring op het gebied van Cloud, Hosting, Service Providers en SaaS.

Thijs van Hofwegen

Founder

Thijs heeft uitgebreide commerciële ervaring bij verschillende IT-providers. Hij is gedreven om nieuwe business te ontwikkelen voor klanten. Vooral gericht op de oplossing en de waarde van technologie.

Tjarko Kwee

Managing Partner

Tjarko is een zeer ervaren commercieel directeur die bij verschillende hosting- en cloudproviders heeft gewerkt. Hij is gedreven om recurring business mogelijk te maken, waarbij hij de resultaten bewaakt.

Robert Stroomberg

Associate partner

Robert is een zeer ervaren internationale commercieel manager met een ruime historie in de IT-industrie. Hij heeft een sterke onder­nemende mindset wat heeft geresulteerd in nieuwe business en omzet groei.

Mike Nuijs

Marketing Manager

Mike heeft een brede en jarenlange ervaring in de (online) marketing. Hij combineert zijn kennis over online marketing, content creatie en social advertising om onze klanten te ondersteunen bij hun marketingvraagstukken en campagnes.

Daniël Philipsen

Digital Marketing

Met ruime ervaring in online marketing aan zowel bureau- als klantzijde – bij verschillende hosting- en cloudproviders – begrijpt Daniël als geen ander wat er nodig is om online resultaat te behalen.

Michael Tan

Business Development

Michael heeft een ruime ervaring in de diverse rollen bij verschillende IT-leveranciers en adviesbureaus. Hij opereert op het snijvlak van vaak disruptieve innovaties en commercie.

Erik Simons

Business Development

Erik heeft een carrière met een breed scala aan verschillende commerciële functies en activiteiten. Hij helpt dienstverleners met een holistische kijk op commercie en succes.

Chantal Verweij

Innovation&Strategy

Chantal werkt aan trend­gerichte innovatie en heeft het vermogen om strategische kaders op hoog niveau te vertalen naar pragmatische innovatiestappen. Ze is een deskundige contentmarketeer en een inspirerende spreker.

Ronald Edwards

Strategic Marketeer

Ronald is een waardegedreven creatieve strategie marketeer die het DNA, de ambitie en de basiswaarde vertaalt naar inhoudelijke marketing­strategieën en -uitvoering.

Ilse Naves-Scheidel

Copywriter

Als voormalig IT-business-analist weet ze welke informatie IT-klanten zoeken op het internet en hoe ze dit kan matchen door technische IT-taal te vertalen naar heldere, informatieve whitepapers en blogs.

Lisa Schoonderbeek

Designer

Communicatie en content creator in hart en nieren. Vertaalt ideeën naar creatieve ontwerpen, brengt diverse communicatievormen tot leven en ontwikkelt succesvolle websites.

Loading...