Voor wie

Nieuwe kansen voor jouw organisatie

Hoi, IT-provider

IT Service providers beleven turbulente tijden. Jij bent een leverancier van data-opslag, werkplek, hosting, connectivity, server of IAAS-oplossingen. Je hebt altijd waarde gecreëerd met technologie en het gaf je een onderscheidend vermogen in de markt. 

Maar jouw diensten worden inmiddels breed in de markt aangeboden en marges komen daardoor onder druk te staan. Ook de wens van de klant verandert. Dat wordt mede bepaald door de toegankelijkheid van techniek en de mogelijkheden die dit de klant biedt. De klant vraagt om een IT service provider die deze mogelijkheden vertaalt naar praktische oplossingen.

Nieuwe kansen pakken

Jouw commerciële aanpak

Je bent onderscheidend wanneer je jouw techniek kunt vertalen naar bruikbare oplossingen voor de business van de klant.

Daarvoor moet je die klant wel kennen, weten welke onderwerpen en ontwikkelingen daar spelen. Laat zien dat je de klant begrijpt.

Hoe zorg je er als IT service provider voor dat ze hierover met je in gesprek gaan? Dat ze jouw waarde en aanbod willen onderzoeken voor hun organisatie? Hoe converteer je deze leads in waardevolle klanten?

Jezelf onderscheiden en nieuwe klanten vinden in de markt is een proces waarin je jouw relevantie en waarde moet blijven aantonen.

Optimaliseer jouw commerciële aanpak continu. Begin met focus op je klant.

Klanten:

Loading...