Home 5 Blogs 5 Bereik met een groeistrategie een groei acceleratie

Bereik met een groeistrategie een groei acceleratie

De meeste startende ondernemers hebben in eerste instantie maar één doel en dat is het laten groeien van hun onderneming. Veel ondernemers starten vol enthousiasme en komen er dan achter dat groei geen vanzelfsprekendheid is. Ook als je geen starter meer bent, dan komt er op een gegeven moment een punt dat je naar een volgende fase wilt. Dit kan door middel van een groei acceleratie, dus het verstellen van je bedrijfsgroei. Dit gaat uiteraard niet zomaar en vereist een deskundige groeistrategie. Hiervoor kun je terecht bij Force21. Ons team van marketingdeskundigen en commerciële mensen zetten voor jou op deskundige wijze een groeistrategie in elkaar.

Met een duidelijk plan creëer jij groei acceleratie in de IT

Je kunt als ondernemer veel goede ideeën hebben om je bedrijf te laten groeien, maar ze uitvoeren in de praktijk lijkt wat moeilijker. Dikwijls ontbreekt er nog structuur en dit maakt het nemen van de juiste beslissingen voor een groei acceleratie in de IT een stuk lastiger. Een ander probleem waar veel ondernemers mee te maken krijgen, is dat de dagelijkse werkzaamheden dusdanig veel tijd in beslag nemen, dat er voor het ontwikkelen van een goede groeistrategie geen tijd meer is. Groei kan ook risicovol zijn, doordat je nieuwe paden betreedt. Nu zijn er ondernemers die gemakkelijk risico’s nemen, maar veel ondernemers zullen het risico niet aandurven.

Heb je een beetje hulp nodig om een groei acceleratie in de IT te bereiken? Schakel dan Force21 in.

Artikel door Tjarko Kwee

Tjarko is een zeer ervaren commercieel directeur die bij verschillende hosting- en cloudproviders heeft gewerkt. Hij is gedreven om recurring business mogelijk te maken, waarbij hij de resultaten bewaakt.

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met Thijs van Hofwegen, de oprichter van Force21.

Meer insights

Loading...