Home 5 Blogs 5 Groei met behulp van een innovatiestrategie

Groei met behulp van een innovatiestrategie

IT service providers bewegen zich op een markt die voortdurend in ontwikkeling is. De IT markt is één van de meest innoverende markten. Nieuwe en bestaande bedrijven komen telkens met nieuwe innovaties, die uiteindelijk groot worden uitgerold en de standaard vormen. Wil jij meekomen en hierdoor ook als bedrijf groeien, dan is het belangrijk om jouw innovaties door middel van een innovatiestrategie te lanceren. In een innovatiestrategie neem je ten eerste op wat het doel van je innovatie is, maar ook op welke doelgroep jij je wilt richten en hoe je innoveert. Innoveren hoeft overigens niet altijd het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten in te houden. Het kan ook zijn dat je met je organisatie een nieuwe weg inslaat door innovatieve product- en/of dienstuitbreiding.

Een innovatiestrategie IT is de voorwaarde om bij te blijven

Een goede innovatiestrategie is erg belangrijk. Helemaal een innovatiestrategie in de IT. De snel veranderende markt zorgt ervoor dat de ene innovatie de andere al snel opvolgt. Een innovatie start vaak met één of meerdere plannen en soms ook nog van verschillende afdelingen in de organisatie. Zonder een goede strategie, zal het vaak bij plannen blijven of innovaties die niet goed hun weg op de markt vinden. Maar niet iedere organisatie heeft de knowledge om een stevige en duidelijke innovatiestrategie IT te ontwikkelen.

Schakel daarom Force21 in. Ons team van IT specialisten, marketingdeskundigen en commerciële toppers, gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen voor jou een innovatiestrategie ontwikkelen, waarmee je daadwerkelijk verder komt.

Artikel door Tjarko Kwee

Tjarko is een zeer ervaren commercieel directeur die bij verschillende hosting- en cloudproviders heeft gewerkt. Hij is gedreven om recurring business mogelijk te maken, waarbij hij de resultaten bewaakt.

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met Thijs van Hofwegen, de oprichter van Force21.

Meer insights

Loading...