Home 5 Blogs 5 Succesvolle Go-To-Market workshop voor Managed Service Providers

Succesvolle Go-To-Market workshop voor Managed Service Providers

In samenwerking met Hewlett Packard Enterprise heeft Force21 op 28 september een Go-To-Market workshop georganiseerd voor een enthousiaste groep Managed Service Providers (MSP’s). In het symbolische Station Vinkeveen werd stil gestaan bij de veranderende markt waar IT Service Providers nu in zitten.

We hebben daarbij ook aandacht besteed aan de driver achter de groei: is dat ambitie of een formule? En zijn we dieper in gegaan op het ideale klantprofiel. Wat is dat dan, en waarom is het zo belangrijk in je new business?

Uiteraard hebben we ook weer de mogelijke modellen en quadranten gedeeld als het ging om portfolio-ontwikkelingen. Dogs, cows en… een paard…? 🙂 Met als praktische oefening: hoe pas je een oplossing van HPE als Greenlake toe in je portfolio?

Een dynamische ochtend, met heel veel onderlinge gesprekken, kennis uitwisseling, ervaringen, ideeën. Een impressie van de workshop zie je in onderstaande video.

Thijs heeft uitgebreide commerciële ervaring bij verschillende IT-providers. Hij is gedreven om nieuwe business te ontwikkelen voor klanten. Vooral gericht op de oplossing en de waarde van technologie.

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met me in.

Meer insights

Loading...