Home 5 Podcasts 5 Podcast #02 – Cloudfest 2022

Podcast #02 – Cloudfest 2022

Aangezien wij als Force21 actief zijn in de markt van de MSP, Cloud, Hosting en IT service providers, bezochten we in het verleden ook altijd CloudFest. Na een pauze van drie jaar konden Tjarko Kwee en Thijs van Hofwegen er weer heen. Het doel was om met bestaande klanten en relaties bij te praten, en nieuwe ontwikkelingen te ervaren en relaties daar op te doen.

In deze tweede #podcast gaan Tjarko & Thijs in op de ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens deze hele bijzondere CloudFest editie.

Ze gaan daarbij in op de gesprekken met Bertil Brendeke van Submer met een nieuwe technologie qua koeling van server systemen. Ook Blockheating van Jeroen Burks komt ter sprake op dat vlak, een vernieuwende oplossing voor een klimaat neutraal datacenter. Een andere partij die besproken wordt is Fuga, met Tjebbe de Winter ondermeer aanwezig als standhouder dit keer.

Qua innovatieve oplossingen, wordt ook onze klant Wanscale van Arjan Kunstman besproken. Waarbij hij de stap van ‘traditionele’ VPN naar SDWAN eigenlijk overslaat en direct al een innovatieve SASE dienstverlening gaat leveren in Nederland.

Nieuwsgierig? Luister naar de ervaringen van beide industrie experts van @force21

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met Thijs van Hofwegen, de oprichter van Force21.

Meer insights

Loading...