Home 5 Blogs 5 Cloud sales als hulpmiddel bij de groei van je organisatie

Cloud sales als hulpmiddel bij de groei van je organisatie

Het werken in de cloud is voor steeds meer organisaties de norm geworden. In plaats van installatie van software op individuele computers of op een bedrijfsserver, wordt ingelogd op een externe server, ook wel de cloud genoemd. Dit heeft uiteraard grote en veelal positieve gevolgen voor organisaties die hiervan gebruikmaken. Er hoeft geen software te worden aangekocht en lokaal ge├»nstalleerd te worden en gebruikers kunnen vrijwel overal waar internet aanwezig is inloggen. Ook voor de sales heeft werken in de cloud grote gevolgen. Met cloud sales zijn klanten beter op te volgen van iedere plek en kan er kosteneffici├źnt gewerkt worden.

Cloud verkoop zorgt voor omzetverhoging en betere klanttevredenheid

Het verhogen van je omzet gaat veel gemakkelijker met cloud verkoop. Natuurlijk moet je goede producten en diensten aanbieden, maar klanttevredenheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Dit bereik je het beste met cloud verkoop. Doordat alles digitaal gaat, zijn kosten voor zowel jou als je klant te verlagen. Met een digitaal sales proces zijn verkopen en klanten veel beter op te volgen en te analyseren. Klantgegevens kunnen op ieder moment gemakkelijk worden opgevraagd en je hebt direct inzicht in alle contacten die met de klant hebben plaatsgevonden.

Wil jij de cloud verkoop verhogen? Neem dan contact op met Force21 en laat je voorlichten wat mogelijk is met cloud toepassingen.

Force21 helpt je bij cloud verkoop verhogen

Om de cloud verkoop te verhogen, is verregaande digitalisering van bedrijfsprocessen onontkoombaar. Hiervoor moet je afstappen van je klassieke core business, van het verkopen van software. Je moet omschakelen naar het aanbieden van serverruimte waar klanten op inloggen en waarbij de verantwoording voor het beheer en onderhoud bij jou ligt. Dit biedt grote kansen voor zowel jou als de klant.

Heb je hier hulp bij nodig? Dan is Force21 graag je partner om je te begeleiden naar een modern en digitaal verkoopproces.

Artikel door Tjarko Kwee

Tjarko is een zeer ervaren commercieel directeur die bij verschillende hosting- en cloudproviders heeft gewerkt. Hij is gedreven om recurring business mogelijk te maken, waarbij hij de resultaten bewaakt.

Brainstormen?

Wil je meer weten of kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak met Thijs van Hofwegen, de oprichter van Force21.

Meer insights

Loading...